27 Ağustos 2014 Çarşamba

Now, I am working on translating some parts of my MSc thesis into English. I am planning to share them when finished. Also, my new studies about open design and Fab Labs will be announced here.
I'd be happy to hear from you. Please feel free to contact me about anything: melike[dot]muhur[at]gmail[dot]com
Melike
27.08.2014 - İstanbul

Tezimin kimi kısımlarını düzenleyerek İngilizceye çevirmeye çalışıyorum, bitirdiğimde paylaşmayı planlıyorum. Ayrıca açık tasarım ve Fab Lab'lar ile ilgili yeni çalışmalarımı da buradan duyuracağım.
Bunun dışında araştırmamla ya da bu konularla ilgili herhangi bir sorunuz veya yorumunuz varsa lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin: melike[dot]muhur[at]gmail[dot]com
Melike
27.08.2014 - İstanbul

1 Ağustos 2014 Cuma

Survey - Fab Lab participants

55 responses:


This survey is carried out in order to be used in master thesis* of Melike Mühür, who studies Industrial Product Design at Istanbul Technical University in Turkey. It is prepared in order to be conducted among the Fab Lab participants.

Anket - Türkiye'deki Endüstriyel Tasarımcılar

42 yanıt:


Bu anket çalışması, İstanbul Teknik Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü yüksek lisans öğrencisi Melike Mühür* tarafından tez çalışmasında kullanılmak üzere yürütülmüştür. Anket, endüstriyel tasarımcılara yönelik olarak hazırlanmıştır.